Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

#SzentivánéjiÁlom - Spirita Társulat


Bethlen Téri Színház

2018. február 22. 19:00

Bemutató

Négy lelkes tinédzser érkezik a messze földön híres Athén Fesztiválra. Demetrius, Lysander, Hermia és Heléna szabadságot, boldogságot és – mindenekfelett – szerelmet keres, ám a rejtélyes díler, Puck és szabados tündér-kompániája alaposan összekuszálja a szálakat… Shakespeare örökérvényű meséje tündérkirálynők, pénzmogulok és építőmunkások közegében születik újjá, egy nyári fesztivál díszletei között. Bemutató Valentin-napon!

Főszereplők: Harsányi Lea, Nagy Kata, Kocsis Fülöp Soma, Nádas Gábor Dávid
Továbbá: Czibere Krisztián, Szélpál Eszter, Nagy Katalin, Kovács Vanessza, Korcsmáros Felícia, Bárány Gergely, Galambos Zsófia, Vincze Erika, Korcsmáros András, Seres Dániel, Fejér Máté, Bittner Dániel
Fordító: Nádasdy Ádám
Rendező: Egressy G. Tamás

Az előadás hossza 140 perc, két részben, szünettel.

A Spirita Társulat fiatal színházi alkotók alulról szerveződő közössége, amely modernizált klasszikusokat és kortárs színműveket visz színpadra. A Bethlen Téri Színház kiemelt prózai társulataként a 2017/18-as évadban két továbbjátszott előadással és három új bemutatóval jelentkeznek.